Els ajuntaments d’Agullent, l’Olleria, Otos, Quatretonda i Salem, governats per Compromís, amb el suport del SARC, han impulsat la segona edició d’un circuit de música a la Vall d’Albaida, que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre.

El circuit “Rock a la Vall” arrancarà divendres 14 de juliol a Agullent amb l’actuació del grup “El Diluvi” a les 00.30h a l’escenari de la Font Jordana. El programa del “Rock a la Vall” passarà per Otos també aquest cap setmana, doncs el dissabte 15 de juliol actuarà VadeBo al poliesportiu d’aquesta localitat.

El 29 d’agost el grup Gener actuarà al teatre Goya de l’Olleria i el 2 de setembre les formacions Atzukak i Bacora actuaran a Salem. El circuit de “Rock a la Vall” es tancarà a Quatretonda el 4 de setembre amb l’actuació al poliesportiu municipal dels grups la Fumiga i Escala i Corda.

Tots els concerts inclosos a “Rock a la Vall” són gratuïts i el circuit, com a la primera edició, compta amb el suport del Programa de Projectes Culturals Intermunicipals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.