Joves amb Compromís de la Vall d’Albaida celebren dissabte a Salem el seu III Congrés Comarcal

L’acte comptarà amb el suport de destacats de membres de la coalició valencianista com el diputat al Congrés dels Diputats i coordinador nacional de Joves amb Iniciativa, Ignasi Candela; el secretari general de Joves del País Valencià, Quique Castelló, o la coordinadora nacional del BLOC, Àgueda Micó

Joves amb Compromís de la Vall d’Albaida celebren aquest dissabte 23 de juliol el seu III Congrés Comarcal en el què segons fonts de l’organització “volem obrir una nova etapa després de dos anys amb múltiples cites electorals en les què els i les joves de Compromís hem participat de manera molt activa en la consolidació, amb la victòria en les eleccions valencianes a la nostra comarca, d’aquest projecte valencianista, d’esquerres i ecologista que és Compromís”.

A la cita que tindrà lloc a les 9.30 hores al Centre Social de la localitat de Salem, un dels huit pobles on Compromís va aconseguir l’alcaldia en les passades eleccions municipals, acudiran destacats de membres de la coalició valencianista com el diputat al Congrés dels Diputats i coordinador nacional de Joves amb Iniciativa, Ignasi Candela; el secretari general de Joves del País Valencià, Quique Castelló o la coordinadora nacional del BLOC, Àgueda Micó, entre altres.

Segons destacava l’actual secretària comarcal de Joves amb Compromís, Paloma Alberola, “els més de 50 joves de la Vall d’Albaida que es va presentar en les llistes de Compromís en les passades eleccions municipals i l’imparable augment de militància en l’últim any demostren que la nostra cooperativa política segueix sumant des de la base, demostrant que una nova manera de fer política és possible: en positiu, centrada en les persones i arrelada al nostre territori.”

Després de tres anys des de la constitució del col·lectiu comarcal de Joves amb Compromís, des de l’organització han volgut destacar que “una bona mostra de la consolidació i pes de les joventuts de Compromís a la Vall d’Albaida és el nomenament l’any passat de Nicolau Calabuig com a portaveu comarcal de la coalició així com la presència de nombrosos membres de Joves amb Compromís Vall d’Albaida en les direccions de les joventuts a nivell de País Valencià amb Vicent Pons i Nicolau Calabuig en la coordinadora nacional de JovesPV-Compromís i Damián Martínez, recentment elegit coordinador de les comarques centrals de Joves amb Iniciativa-Compromís.”

Per finalitzar, Alberola ha volgut manifestar que “aquest dissabte obrirem nova etapa amb una nova coordinadora que haurà de treballar de valent per fer arribar la nostra veu a tots els pobles de la Vall d’Albaida i fer sentir les reivindicacions dels i les joves allà on calga”.

Arxivat en: Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *