5. BENICADELL 9OCom cada any pel 9 d’octubre Compromís per la Vall d’Albaida puja al cim del Benicadell per celebrar la nostra diada, dia de totes i tots els valencians i valencianes.

Enguany hem quedat el proper diumenge 5 d’octubre.

  • A les 9:00 a la Casa del Guarda, al terme de Beniatjar, on gaudirem de menjar i beguda així com d’una sèrie d’activitats, tallers i contacontes. El joves faran un taller i Joan Gilabert, Jesús Pla i Vicent Xavier Vila serviran menjar i beguda als companys de pujada.

Comptarem amb la visita dels nostres diputats a les Corts Valencianes Fran Ferri i Juan Ponce, que faran la pujada amb nosaltres i amb la senyera que desplegarem, amb l’ajuda de tots, al cim.

  • A les 10:00 ens reunim a la cava per esmorzar tots junts, a continuació la pujada al cim i finalment el dinar de germanor.

En acabar l’ascensió:

  • A les 13:00 Contacontes a càrrec d’Almudena Francés.
  • A les 13:30 Acte polític a càrrec dels Diputats i del portaveu comarcal.
  • A les 14:00 Dinar tots junts a Beniatjar (en la mateixa Casa del Guarda si el temps ho permet) sinó dinarem al Bar de Beniatjar.

Per confirmar la teua assistència només has d’enviar un correu a: ontinyent@compromis.net o telefonar al 606 17 66 95 -Vicent Xavier-

T’ESPEREM!

COMPROMÍS PUJA!